Een maand terug

19 november, nu precies een maand later 19 december.

Wat was de eerste dag in Nederland toch raar, gewoon in huis. Het was een soort feestje de Oegandese vlag hing uit, een spandoek, familie op bezoek, taarten etc. Het leek wel of ik gewoon helemaal niet weg ben geweest, zo normaal voelt alles weer aan. De dag dat Heracles Almelo van Go Ahead Eagles won, een wedstrijd waar ik maanden na heb uitgekeken, terwijl ik bijna lag te slapen op de bank rond 20:00 kwamen vrienden nog langs, snel maar weer omkleden en de foto’s maar op de televisie tentoon stellen.

Na 43 uur zonder slaap, lag het bedje wel heel heerlijk. De volgende morgen leek het net of Uganda en droom was, een heel raar gevoel was dat. Aan de souvenirs te zien, ben ik er echt geweest. De rest van de week ben ik vrij geweest van school, om even bij te komen na een gigantisch avontuur. Nu een maand later, 5 presentaties gegeven over mijn stage in Uganda, nu nog 1 a 2 op de planning staan. Nog bijna elke dag denk ik aan Uganda, de leuke, maar ook minder leuke dingen spoken nog rond in mijn hoofd. Deze week de laatste papieren aanleveren aan school en dan is het afgerond.

 

Voor meer informatie o.a. over presentaties kan er contact met mij worden opgenomen door middel van het gastenboek. Deze reacties krijg ik nog gewoon binnen op de mail.

Mijn locatie .

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.