Zondag

Zondag 6 november.

Wow! Slapen in een tent is zo gek nog niet, het bed lag beter dan ik dacht en ’s morgens wakker worden met de vogels i.p.v. de wekker is heerlijk! Het ontbijt was weer geweldig en energierijk. Met zulk ontbijt heb je geen lunch nodig. In de verte hoorde ik al het onweer en zag ik de bliksem, de lucht begon grauw te worden, maar heel vaak waait het hierover. Dus maar het besluit genomen om naar de stad te gaan met de Boda-Boda.

Ik ben maar begonnen met de bank te bezoeken, of eigenlijk 4 banken… Elke geldmachine deed het niet. Daar sta je dan in Afrika. Oke, dan maar nog even de stad in kijken of er nog iets te beleven viel, maar dat buitje waaide dus ook niet over en viel toch hier in de stad. Dus maar teruggegaan naar Villa Katwe om daar de middag door te brengen. Later wezen bij Plot 99. Het oudere Nederlandse stel zat er ook en ook een meisje die net in Uganda was aangekomen. Het blijft toch echt een ontmoetingspunt voor vooral blanken. Na het eten ben ik teruggegaan naar Katwe en bij het kampvuur wezen zitten. Langzaam schoven er steeds meer mensen bij aan. In totaal 4 Engelsen en 1 Amerikaan. Iedereen heeft hier een eigen verhaal, waarom ze hier zijn, wat ze doen en etc. De meeste hebben mooie verhalen over hun tijd in Uganda. De 1 werkt op een ziekenhuis, de ander heeft een organisatie die kansloze meisjes helpt.

 

Even een kleine mededeling: ik hoor/zie wel eens mensen die elke keer de website bezoeken om te kijken of er een blog online is gekomen, dat kan stukken gemakkelijker! Onderaan de pagina of ergens rechts op de pagina zit een vakje waar je je email adres kunt invoegen, wanneer je dit doet en je email bevestigt in je mailbox krijg je elke keer een melding als ik een nieuw blog online zet! Stukken handiger of niet dan?

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.