Terug naar Bukomansimbi!

Maandag 7 november.

De laatste dag in Masaka. Het tentje lag natuurlijk weer heerlijk. Na het ontbijt heb ik mijn spullen gepakt en klaargelegd binnen. Eerst maar weer even terug naar de bank en een hele vriendelijke vrouw hielp mij. Blijkbaar drukte ik op het verkeerde knopje, maar het goede knopje had ik bij de andere banken niet op de automaten zien staan.

Na een lunch bij Plot 99 ben ik teruggegaan naar Katwe, en nog lekker van de zon genoten in de hangmat. Rond half 5 zijn we teruggegaan naar Bukomansimbi. Ik had eerder in de middag een berichtje gestuurd naar 100%NL via de app en kreeg bij het tankstation een belletje van Thomas van 100%NL, hij wou weten wat ik in Uganda doe en vertelde hem alles. Hij zou later terugbellen voor een fragmentje wat ik zou gaan opnemen. Een halfuur later belde Coen van de radio, we zaten ondertussen al weer op de zandwegen en de arme dorpjes. We hadden een fragment opgenomen, maar het moest opnieuw door te veel geluid, we vielen 5 seconden weg, maar helaas toen we de 2e keer wouden proberen viel ik helemaal weg…. Daar gaat mijn radiodebuut, helaas!

Wat was het weer heerlijk om terug te zijn in Bukomansimbi. De mensen waren weer blij en wij natuurlijk ook. Ze waren druk bezig in de tuin en op school hing een akelige stille sfeer. Een sfeer die ik in de 4 weken dat ik hier zit nog niet eerder had gevoeld.

 

Geef je email adres op rechts of onder aan de pagina voor steeds een nieuwe melding wanneer er een blog online komt!

Mijn locatie .

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.