De laatste werkweek

Maandag 14 november 2016.

De laatste werkweek is aangebroken. Een raar gevoel, de tijd is zo snel gegaan. Ik weet dat overal een einde aankomt, maar dit aan avontuur is wel heel snel gegaan. Als het kan kom ik zeker nog een keer terug, het land is zo prachtig, de mensen zo aardig en zo vriendelijk. Het was nog wel een beetje een rustdag.

Vandaag is de student van de HAS aangekomen, nu zijn we in totaal met zes studenten uit Nederland, oke verder zijn er ook geen studenten op de studenten van Hoy’s College na dan. Bij Kids Gear was het druk bij de zuster/dokter, voornamelijk studenten van Hoy’s waren er. Even later liepen de meeste voorbij met een arsenaal aan tabletten, waarschijnlijk hiv-tabletten.

Na het eten ben ik met Fran naar Kids Gear gegaan, ze wou graag een keer zien hoe de ‘nachtschool’ eruitzag. De kinderen waren zeer enthousiast, normaal kom ik nooit bij Kids Gear. Fran bedacht om een spelletje te doen met de kinderen, een soort tikkertje met de voeten en na 3x getikt te zijn ben je af. Daarna lieten de kinderen ons een spelletje zien dat ze wel eens spelen. Ze legden allemaal 1 schoen op een verhoging, 1 ging klappen en de rest dansen, wanneer de jongen stopte met klappen moest iedereen 1 schoen bemachtigen, wie er geen had was af. Vervolgens is Fran gaan slapen en ben ik nog naar Hoy’s gegaan. Met Nathan heb ik de laatste dingen besproken voor de komende dagen.  De studenten waren druk met leren en een paar leraren leken niet zo tevreden vanavond.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.