Biologie uitslag

Woensdag 9 november.

De dag begon al grauw, en zo bleef het eigenlijk ook de hele dag. Vandaag komen de nieuwe studenten. In totaal 4 nieuwe, van het Windesheim. In de middag kon er door de regen niet veel gedaan worden, eigenlijk niks. Het teeltprogramma heb ik wel nu bijna afgerond, betekend dat ik eerder klaar ben dan verwacht. Dan heb ik nu mooi meer tijd voor andere dingen.

Rond het eind van de middag kwamen de studenten aan in Bukomansimbi. Ook Sylvia was vandaag teruggekomen. De studenten zouden eerst hier op mijn kamer komen slapen, maar na het eten hebben ze overlegt dat ze naar het hotel zouden gaan (warme douche, normaal toilet…). Dan heb ik weer twee kamers voor me zelf. Ook zou ik het kampvuur vanavond weer eens aansteken, maar de regen gooide er roet in het eten.

Na het eten zijn we naar Kato en Nevis gegaan, zij zijn de dansleraren van het koor en werken in het restaurant/hotel. Toen we in het Kids Gear gedeelte aankwamen hoorde we al vanaf de verte de djembés. Ze vonden het erg leuk dat we langskwamen en Kato druk aan het dansen met de jongens, Nevis met de meisjes. De kinderen zijn erg goed in dansen, heel goed. Kato is een meester op de djembés (soort drums). Hij ging helemaal los. Later hebben we nog even kort boven gezeten om dingen te bespreken en ben ik naar het Hoy’s College gegaan. Ik werd verwacht door een studente van de S1, zij had mijn biologie-examen uitslag. Niet de eerste, want die was de docent kwijtgeraakt. Gisteren had ik een nieuwe gemaakt. De uitslag was schrikbarend laag, namelijk 20% (dus een 2,0). Oke, ik had het wel een beetje verwacht, het was erg lastig qua niveau en het was in het Engels.

De tijd gaat nu erg snel, de dagen zijn zo om, en vrijdag gaat mijn laatste week hier al weer in. Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik heb eerder het gevoel dat ik er nog maar 3 weken zit, en dat ik er nog 3 moet. Maar als dingen leuk zijn, gaat de tijd ook zo voorbij.

 

Mijn locatie .

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.