Voorbereiding voor Green Day

Maandag 17 oktober.

De ochtend begon weer zoals normaal. Vandaag stond er voor de leerlingen in de ochtend een programma klaar in school. Ik ging bezig met mijn plattegrond op de computer te maken, na 2 uur was deze ook eindelijk af. Aardig gelukt vind ik zelf. Na de lunch gingen we in de tuin aan het werk met een aantal leerlingen en Jozé.

Ik werd eerst ingedeeld bij de groep die het schaduwdoek op de nursery af zouden gaan maken. Er waren al leerlingen van het Hoy’s College bezig en we waren niet echt nodig daar. Later kwam de begeleider van de tuin langs en vroeg of we mee wouden helpen met zand naar boven te brengen, want morgen is het ‘Green Day’ bij Hoy’s College. Er komen dan van 10 scholen, 5 leerlingen en 2 docenten als ‘Green Team’ van elke school. Samen met een aantal leerlingen van Hoy’s zijn we een aantal keer zand wezen halen. Nadat ik bijna een aantal keren was gevallen werd mijn hand maar vast gehouden door Winie, een Ugandese studente van het Hoy’s van 16 jaar.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.