Ja het regent!

Zaterdag 29 oktober.

6:45 de wekker, voor op zaterdag? Ja! Verschillende keren deze nacht wakker geweest, toen de wekker ging snel naar buiten wezen kijken en wat blijkt: het heeft geregend vannacht en niet zo’n klein beetje! Dat betekend kan blijven liggen en nog 2.5 uur slapen i.p.v. water geven.

Na het ontbijt stond er vrijwel weer niks op het programma, omdat de jongens vrij waren. Dus lekker de ochtend rustig doorgebracht op Hoy’s College. Net voor de lunch kreeg ik een appje of ik de WiFi wou resetten op Hoy’s, want deze lag er namelijk al weer 1 a 2 dagen uit.

De leerlingen waren druk met poetsen, vegen, dweilen en bananenschillen, want morgen komen de ouders langs. De school moet dan brandschoon zijn. Na het resetten van de WiFi en het verder uitwerken van het teeltplan, was de school leeg. Iedereen was namelijk naar het voetbalveld van de moslimschool, er was een voetbalwedstrijd. Ronnie kwam mij ophalen en gingen samen naar het veld net buiten de school.

Je kon al in het kantoortje horen wanneer er gescoord werd. Onderweg keek iedereen mij weer aan. Na ongeveer 5 minuten daar te zijn werd er gescoord door Hoy’s College. De hele school ging uit hun dak, ze sprongen van de kant af die 2 meter hoog was het veld op te rennen.  De meisjes waren nog fanatieker in het juichen dan de jongens, takken werden van de bomen gehaald om mee te zwaaien. Na het eindsignaal leek het mij wel duidelijk dat Hoy’s College had gevonden met zoveel gejuich, gespring en het geren.

Na het diner was het nog even tijd om te werken en wat dingen door te spreken. Nergens kun je rustig Skypen op school, want ze komen graag kijken en gaan ook niet zomaar weg. Het blijft zoals altijd erg gezellig op het Hoy’s.

 

P1200123

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.