Hakken

Donderdag 27 oktober.

Ik ben maar begonnen om 7:00 met water te geven, om 8:00 ontbijt en om 9:00 weer terug het veld in. Dit leidde voor het eerst niet tot commentaar, maar was maar 15 minuten eerder klaar dan normaal. Na het watergeven mocht ik onkruid wiedden bij de Ierse aardappelen. Nou ja… Wiedden? Eerder hakken met de hak. Onkruid hakken dan maar ;) Ik liet Ronnie zien hoe de nieuwe bananen erbij stonden, zowat uitgedroogd, maar ja tis te veel werk vinden ze. Ze wachten op de regen (die nooit komt).

In oktober horen er gemiddeld 15 regen dagen te zijn, we zitten nu op de 27e en kan er nog maar 3 regenbuien tellen.

Oke, iets te vroeg het eerste gedeelte geschreven, want het werd donker, erg donker, de donkere wolken begonnen te rammelen en er kwam een klein buitje, maar niet genoeg voor de tuin. Vandaag stond er niet veel gepland meer en we zouden morgen meer gaan doen, want ze gaan er van uit dat morgen ook regent, kunnen we de planten in de nursery uit planten.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.