Computeren

Zondag 23 oktober.

Zo wat gaat de tijd alweer snel, over 26 dagen vertrek ik alweer terug naar Nederland. Vandaag was mijn vrije dag, nou ja… Vrij… Toch ben ik nog een aantal uren in de tuin geweest om te kijken wat er wel/niet wordt gedaan. Ik werk van maandag t/m zaterdag de hele dag.

Verder was het echt zo’n rustig dagje, de zon stond vandaag weer goed te branden bovenaan de hemel.

In de avond kwam ik Nathan tegen. Hij vroeg of ik hem wou leren werken op z’n laptop. Na m’n spullen te hebben gepakt zijn we samen naar Hoy’s College gegaan, omdat daar WiFi is en omdat er bij het restaurant disco was. Bij Hoy’s aangekomen, bleek er een WiFi storing te zijn. Toen we zijn laptop aan wouden zetten, bleek dat die leeg was en er geen oplader bij zat. Vervolgens heb ik mijn laptop gebruikt om hem enkele dingen te leren, zoals werken met Word en Paint, op een gegeven moment kwam een hele grote groep studenten kijken, we sloten de avond gezellig af met z’n allen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Computeren

  1. Monique schreef:

    Super zoals je het doet. En wat een geweldige vriendelijke mensen. Super dat je Engels zo goed gaat. En dat je zoveel contacten hebt. Trots zijn we en als je in Nederland bent en je bij de mac en charlie je vol hebt gegeten krijg je vast weer heimwee naar oeganda

Reacties zijn gesloten.