Biologie

Dinsdag 25 oktober.

De ochtend bestond zoals gewoonlijk uit het ontbijt eitje en het water geven. Vandaag werd mijn kamer na 3 weken geveegd en gedweild, de mensen van het hotel dachten dat ik een hotelgast was en daarom niet mijn kamer hoefden schoon te maken, zelfde gelde voor de kleding.

Na de lunch die bestond uit alweer spaghetti waar de zoutpot op was gevallen en met ¾ bord terug kon naar de keuken, kwamen er Nederlanders op bezoek voor de man van de stichting, die hebben gewerkt op een ziekenhuis in Uganda. Verder ben ik de tuin in gegaan waar op de afgesproken tijd 15:00 weer niemand was ook om 16:00 en 16:30 was er niemand in geen velden of wegen te bekennen. Bij een rondje door het nieuwe aangeplante bananenveld en vruchtbomen veld bleek dat alles te droog stond. Ook het veld met pompoenen stond veel en veel te droog, maar je kan het hier wel zeggen, maar niemand pakt het op. En doe je het zelf kan je 10 uur lang water gaan geven.

In de avond ben ik zoals gewoonlijk weer naar het Hoy’s College geweest en heb ik een zangrepetitie mee gemaakt van de studenten, ondertussen waren 2 studenten biologie examens aan het nakijken en mocht ik er tussen bladeren. Het biologie ligt op een erg hoog niveau hier. Na bij de biologie docent te hebben gevraagd om een lege versie kreeg ik een andere grotere versie, tevens ook een soort examen. Zelf heb ik hem ook gemaakt, op een papiertje en maandag weet ik of ik het heb gehaald.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.