Nog twee weken

Hallo allemaal!

Nog een kleine twee weken en het is dan eindelijk zover, mijn vertrek voor zes weken naar Uganda. De laatste tijd is een erg drukke periode geweest om nog dingen te regelen, maar nu hebben we bijna alles geregeld voor de stage. Even leek het heel lastig te worden om te vertrekken, maar 7 oktober vliegen we gewoon!

Zoals ik heb begrepen ga ik naar het Hoys College in Bukomansimbi. Op foto’s ziet het eruit als een mooie grote school, dus ik ben benieuwd. Een aantal dingen zijn nog onduidelijk, zoals het verblijf en de teelt daar. Hopelijk wordt dit in de loop van de dagen ook duidelijk.

Tenslotte heb ik erg veel zin om te vertrekken, ik ben erg benieuwd wat ik daar zal aantreffen, dat is best spannend.

Mijn locatie .

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.