De tijd gaat snel

7 augustus alweer. Nog 2 maanden en dan begint het avontuur al. De spanning die ik bij mij heb stijgt ook steeds iets meer. Ik ben al druk bezig met de opdrachten, ook al is het vakantie. zoals je misschien hebt gelezen onder het kopje ‘opdrachten’ ben ik bezig met het maken van een teeltplan. Toen ik aan de opdracht begon had ik geen enkel idee hoe en waar ik moest beginnen. Inmiddels heb ik een lijst met een aantal gewassen gemaakt, waarvan een paar standaard gewassen en een aantal Afrikaanse gewassen waar ik mee wil werken. De Afrikaanse gewassen wil ik gebruiken, omdat deze het goed doen in het Afrikaanse klimaat. Aan Afrikaanse gewassen kun je denken aan cassave en amarant (ook hier wel bekent).

Verder heb ik voor nu bijna al mijn vaccinaties gehad. Momenteel ben ik in contact met iemand die recentelijk ook in Uganda is geweest. zij wil me graag vertellen over haar ervaringen in Uganda en een aantal tips geven. De terug reis staat nu ook vast en ik vertrek 18 november vanuit Entebbe om 23:30 en land 19 november tussen 5 en 6 uur in de ochtend.

Voor nu was dit hem weer even, mocht je nog vragen hebben of suggesties /tips dan hoor ik het graag! Dat kan via de reactie button hier of via het gastenboek.

Mijn locatie .

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.